BBC2 VIP kód szerzése

Utolsó hozzászólás 06-30-2010 6:50 du., szerzője Attila6688. 1 válasz.
1 a 1 lapból (2 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 06-19-2010 5:29 du.

BBC2 VIP kód szerzése

Sziasztok!

Kezdő vagyok. Megvettem a játékot, de nem a gyüjtői verziót. VIP kódot szeretnék és ha jól tudom PC esetében ingyenes az ehhez kapcsolódó letöltés. VIP-hez kapcsolódó plusz pályákat szeretnék letölteni. Ehhez kéne a VIP kód. Szóval hogyan lehet VIP kódhoz jutni? Illetve ez a kód csak a gyüjtői verzióhoz jár? Köszi a segítséget előre is.

• 06-30-2010 6:50 du. Válaszként erre:

Vá: BBC2 VIP kód szerzése

Helló!

A PC-seknek nem kell vip kód ez a konzolosoknak kell csak, mert ők csak így juthatnak hozzá a frissítésekhez! PC-re automatikusan települ amikor elindítod a játékot, ha persze azzal az ikonnal indítod amit alapból az asztalra kapsz, mert az ellenőriz minden indításkor, hogy a gépeden az éppen aktuális verzió van-e! Ha igen akköor ugye elindul a játék, ha nem akkor autómatikusan letölti és telepíti az új dolgokat pályákat módokat ami épp kijön! Remélem segítettem és erre gondoltál:) Ha nem akkor a másik, hogy ugye írtad, hogy te a sima verziót vetted meg! A gyűjtői változat névre keresztelt verzió annyiban különbözik a simától, hogy kapsz egy plussz serialt amit a multiplayer opción belül a reedem code menüben tudsz aktiválni ez 6 dolgot ad plusszban amit szimplán előbb megkapunk, mint azok akik a simát vették meg! Ettől függetlenül te is fogod tudni őket használni csak többet kell vele játszani egy kicsit és szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat:) Üdv

1 a 1 lapból (2 tétel)