Sziasztok. Nekem meg oldodot a hiba hgy ne rakjon ki a windosba semmi féle hiba üzenetel. Video kártya a tete, nekem 2db 512bm os van a gépembe. Az a hiba hgy sotver, ujabat kel felrakni vagy másikat kell, nem birja az igénybe vételt mert robanások, lovések s lovedékek vagy gránát robanásakor vagy tankf vagy helikopter vagy futáskor ki rak. Nem birja, tegyetek fel más softvert!! Nekem be vált! :D Ezek után boldog voltam s nyugotan tutam játcani, igy megérte meg veni a gamest s eredetibn!! De ma regel fel keltem játcotam vele 3 orát, s pihenek kicsit, tanulok s kajálok, gépet nem kapcsoltam ki csak megelinditás csináltam rarjta. S s elinditom a játékot s aszt irja hgy valai más használja a számládat!! Na mondom ez beszarás!! 30prc keresztül probáltam be lépni s ugyanaszt irta ki!! Hgy a pics be tuták a kodomat?! Egy szévben van a töbi eredeti játékal!! Hackerek? vagy számgenerátoral törték fel?? de anak az aesélye 1:1.000.000.000 hoz!! Miért lehet ez??? Segitsetek kérlek!!
Vagy ez a forum vicc bol let létrehozva? vagy csak a szerkesztök röhögjenek egy kisit a panaszokon? Elég érdekes helyzet!! az elözö témámhoz senki se irt egymegoldást se, magamtol jötem rá!!
Kérlek segitsetek, nem azért löktem ki magamra 10.000ft s mások hgy ien szolgáltatásal játcanak!!
S elnézést a helyesirásért, ha valaki nézni s kötekedne!
Üdv