hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Utolsó hozzászólás 08-01-2010 12:11 de., szerzője Ren707. 14 válasz.
1 a 1 lapból (15 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 03-08-2010 4:28 du.

hiba!!!bfbc2 eredetivel!

heló! megvettem a játékot eredetiben a single megy de a multival hiba van beregiztem ment is akkor de azóta nem enged be beírom felh nevem jelszavam de utána kéri h fogadjam el azt a hosszú szöveget utána pedig kéri a cdkulcsot beírom és használt! én használom de akkor hogy lépjek be???? válaszoljatok sürgősen pls!...
    Tárolva ez alá:
  • 03-09-2010 7:27 de. Válaszként erre:

Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Bocsánatot kérunk az előfordult problémákért,de ez a probléma nálunk akadt meg, és a javításon már dolgozunk.

• 04-14-2010 9:14 du. Válaszként erre:

Battlefield Bad Company 2 !!!!!!!!

Sziasztok!!

Nekem is van egy olyan jelegü hibám hgy, singel player be nyomom rendesen megy, ha multiba nyomom azaz interneten le fagy, ki rak a windowsba hiba jelentés nélkül!!! MIért van ez? látom a szervereket, ki választom bármeiket, csatlakozom s bent vagyok, játszom, ölök, repülök meg minden s megáll s kilép a windowsba hiba jelentés nélkül!!!! Ezt csinálja egyfolytában de miért!!??? Kérlek segitsetek nem azért költötem 10.000ft fölött az eredeti játékra, hogy le fagyjon nekem! Mi lehet a baj???!! 

• 04-23-2010 8:22 du. Válaszként erre:

Vá: Battlefield Bad Company 2 !!!!!!!!

Sziasztok!

Probléma ugyanez nálam is. 2-8 prceket tudok játszani multiban, és azután kiakad, minden hibaüzenet nélkül, kirak windows-ba.

Single-ben ugyszintén, max 20 percet tudok játszani.

A hibajelenség a játékon belüli hang és grafikai beállításoktól függetlenül mindíg jelentkezik. (Régebben BF2-vel ugyanezt tapasztaltam).

A játék természetesen eredeti.

(Configom: AMD Athlon 62 X2 dual 6000+ 3.11 Mhz, 4gb kingstone ram (133Mhz), ati radeon 4870, windows xp death edition 2009, minden driverem és patch-em full legújabb.)

fazekasmark@fibermail.hu

• 05-02-2010 8:50 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Battlefield Bad Company 2 !!!!!!!!

Köszönöm a gyors választ (tízezerért, ráadásul 2 gép van, tehát 2x10.000)!

Legközelebb majd torrenten húzom le az EA termékeket.

Call of duty 6 MW2 egyébként is jobban tetszik (és az legalább stabil)

Köszi mégegyszer!

• 05-11-2010 11:40 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Battlefield Bad Company 2 !!!!!!!!

Sziasztok. Nekem meg oldodot a hiba hgy ne rakjon ki a windosba semmi féle hiba üzenetel. Video kártya a tete, nekem 2db 512bm os van a gépembe. Az a hiba hgy sotver, ujabat kel felrakni vagy másikat kell, nem birja az igénybe vételt mert robanások, lovések s lovedékek vagy gránát robanásakor vagy tankf vagy helikopter vagy futáskor ki rak. Nem birja, tegyetek fel más softvert!!  Nekem be vált! :D Ezek után boldog voltam s nyugotan tutam játcani, igy megérte meg veni a gamest s eredetibn!! De ma regel fel keltem játcotam vele 3 orát, s pihenek kicsit, tanulok s kajálok, gépet nem kapcsoltam ki csak megelinditás csináltam rarjta. S s elinditom a játékot s aszt irja hgy valai más használja a számládat!! Na mondom ez beszarás!! 30prc keresztül probáltam be lépni s ugyanaszt irta ki!! Hgy a pics be tuták a kodomat?! Egy szévben van a töbi eredeti játékal!! Hackerek? vagy számgenerátoral törték fel?? de anak az aesélye 1:1.000.000.000 hoz!! Miért lehet ez??? Segitsetek kérlek!!

Vagy ez a forum vicc bol let létrehozva? vagy csak a szerkesztök röhögjenek egy kisit a panaszokon? Elég érdekes helyzet!! az elözö témámhoz senki se irt egymegoldást se, magamtol jötem rá!!

Kérlek segitsetek, nem azért löktem ki magamra 10.000ft s mások hgy ien szolgáltatásal játcanak!!

S elnézést a helyesirásért, ha valaki nézni s kötekedne!

Üdv

• 05-11-2010 4:50 du. Válaszként erre:

• wl78
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott05-09-2010
    • Bejegyzések3

Vá: Vá: Vá: Vá: Battlefield Bad Company 2 !!!!!!!!

én először single-ben toltam a gyári gamet,aztán beregeltem multira,mivel ugye a bc2-nek ez lenne a lényege.toltam vele úgy 3-4 órát,éjjel kikapcsoltam.másnap multizni akartam,de hoppá:az email,és a jelszó kombináció nem megfelelő!!többet nem tudtam belépni multiba,írtam a terméktámogatásnak is,próbáltak segíteni,küldeni ezt-azt de sikertelen.a probléma továbbra is fennt áll!meg ne vegyétek!!!!

• 06-24-2010 7:59 du. Válaszként erre:

• bking93
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott06-24-2010
    • Bejegyzések1

Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Helló!

Ugyanez a problémám, most vettem meg eredetiben, de amikor be akarok lépni a multiba kéri a serial-t, beírom és azt írja, hogy már valaki használja. Mit tudnék tenni?

• 06-28-2010 3:17 du. Válaszként erre:

• WOLF-HUN
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott06-28-2010
    • Bejegyzések3

Vá: Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Üdv.

Megvettem a játékot, kb három napig gond nélkül ment is, elég sokat játszottam vele, de most szinte napi szinten lefagy az egész, nem dob ki az asztalra, hanem csontra meghal az egész gép Sad csak reset segít, semmi más játéknál nincs ilyen gond, és itt is csak online csinálja, egyjátékos alatt nem. A rendszer Windows 7 64bites, teljesen új frissen telepített, friss VGA driver, DirectX. Valami ötlet hogy mi lehet a baj?

• 06-28-2010 4:19 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Helló Wolf-Hun!

Mikor fagy le pontosan a játék? Multiban a játék alatt avagy amikor csatlakoznál és folyamatosan nyomogatod a "ready" gombot?

Nálam az szokott lenni, hogy miután kilőttek, próbálnék újra csatlakozni a játékba, azonban a hiába nyomogatom a ready gombot nem rak be a játékba, hanem lefagy vagy visszarak a főmenübe.

Próbáld meg úgy feljelentkezni, hogy kikapcsolod a vírus-, illetve spyware keresőket. Nálam úgy tűnik ez volt a gond.

Üdv

Martin

• 06-28-2010 4:30 du. Válaszként erre:

• WOLF-HUN
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott06-28-2010
    • Bejegyzések3

Üdv.

Csak multi játék alatt fagy le, kb úgy tudnám jellemezni, hogy lemegy egy vagy két pálya rész, aztán csak egyszer gondol egyet és megáll a kép, beakad a hang, és az egész gép meghal, semmire nem reagál. Van hogy épp akkor élednék úja, vagy csak megyek előre, guggolok a fedezék mögött.

Egy AVG Internet Security 9 van fent, abban is kivételként beállítva a játék mappája. 

Köszönöm a segitséget, megnézem amit  irtál, és majd elmondom mi lett az eredmény :)

Szerk: Virus irtó kilőve, meg még amit csak tudtam kikapcsoltam, de akkor is lefagyott :S

• 06-28-2010 5:27 du. Válaszként erre:

• WOLF-HUN
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott06-28-2010
    • Bejegyzések3

Vá: Vá:

A youtube-on találtam az enyémhez tökéletesen hasonlító videót, pontosan ezt csinálja nálam is :S

Ahogy kivettem Realtek integrált hangkártyával van gondja? Mert nekem is az van :(
  • 07-12-2010 8:44 du. Válaszként erre:

• balint96
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott07-12-2010
    • Bejegyzések1

Vá: Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

Üdv! Nekem is ez a gondom. Az e-mail cím megfelelő a jelszó is. El is fogadom azt a hosszú valamit, de a serial kódot nem fogadja el mert valaki már használja. Mit lehet tenni, mert már fél órája póbálkozom.
  • 07-16-2010 11:39 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

sziasztok!

nekem az lenne a problémám hogy nem találok szervereket!

kidobtam 10 rongyot a játékra és 10 rongyért vettem egy single player game-et?

profil meg van bejelentkezik és sehogy nem talál szervert :S aki tud rá gyógyírt az pls irjon nekem a batarj@freemail.hu címre 

nagyon megköszönném

• 08-01-2010 12:11 de. Válaszként erre:

• Ren707
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott08-01-2010
    • Bejegyzések2

Vá: Vá: Vá: Vá: hiba!!!bfbc2 eredetivel!

gyógyírt nem tudok de pont ugyanez a problémám

1 a 1 lapból (15 tétel)