Regisztáriós kód!!

Utolsó hozzászólás 01-24-2012 7:19 du., szerzője asd4ever. 37 válasz.
1 a 3 lapból (38 tétel) 1 2 3 Következő >
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 09-19-2008 5:37 du.

• Superke
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott09-19-2008
    • Bejegyzések2

Regisztáriós kód!!

Beírtam egy csomó kódot de egy sem volt jó!!!

Segítsetek

Tárolva ez alá:
  • 09-20-2008 11:29 de. Válaszként erre:

• pepe65
    • 200 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott07-03-2008
    • Bejegyzések3

Vá: Regisztáriós kód!!

szerintem a kiskönyv hátulján lévö koddal probáld
  • 09-21-2008 10:43 de. Válaszként erre:

• Superke
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott09-19-2008
    • Bejegyzések2

Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

Ok kössz de egy baj van h letöltöttem

• 09-21-2008 1:45 du. Válaszként erre:

• nGel
    • 10 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott09-09-2008
    • Bejegyzések41

Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

ha nem legalis verzioval rendelkezel, nem fogod tudni a jatekot a neten regisztraltatni. Bar regisztracio nelkul is van lehetoseg jatszani a SPORE-va,viszont akkor le kell mondani a masok altal krealt lenyekrol,epuletekrol es egysegekrol.

Drink beer, no War!
  • 10-26-2008 12:47 du. Válaszként erre:

• edina810
    • 150 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott10-26-2008
    • Bejegyzések4

Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

Akkor ki lehet kerülni a telepítésnél jelentkező regisztrációs kód részt? Hogyan?Surprise

• 10-27-2008 8:18 du. Válaszként erre:

• szeplakitomi
    • 50 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott09-05-2008
    • Székesfehérvár
    • Bejegyzések11

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

Ezt NEM LEHET kikerülni! Ez a regisztrációs kód akadályozza meg, hogy a warezolók -akik illegálisan letöltik- -mint ahogy látom te is- futtatni tudják ezt az alkalmazást. Mert ugyanis ez 3 év szabadságvesztéssel jár!

MEGOLDÁS: Vedd meg a Spore játékot! Megéri, hidd el!

Megjegyzés: Ha nem legálisan töltöd le, akkor legalább ne ide irj, mert itt a hackelőknek NEM tudnak/akarnak segíteni!!! Mondom! Szabadságvesztéssel-Börtönnel- Jár!!!

By Tomi
    Tárolva ez alá:,,,,,
  • 10-28-2008 5:19 du. Válaszként erre:

• edina810
    • 150 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott10-26-2008
    • Bejegyzések4

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

Dehogy töltöttem le, nekem megvan az eredeti, csak ahogy olvasgattam itt a fórumot, láttam, hogy vannak néhányan akik letöltötték és mégis tudják használni, pedig elvileg a regisztrációs kód nélkül ennek nem kéne menni.... Csak arra voltam kíváncsi, hogy most akkor hiába adtam-e ki érte 13.000 forintot. Úgyhogy akit oktatni kell, az nem én vagyok, hanem azok akik itt a fórumon szertnének regisztrációs kódhoz jutni.

• 05-16-2009 8:53 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

Óóóó DEHOGYNEM LEHET! Én az összes eddigi EA játékot letöltöttem lehet hogy ti madarak abban a hitben vagytok "Jajj az ea-ét nem lehet átverni jajj" csak leszedsz egy cracket és fel crackeled azt kész ennyi nem kéri többet a regi kódót.
  • 06-04-2009 8:36 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

sziasztok! én kőlcsőn kaptam ezt a cd ét fel tudtam telepiteni is!

Csak egy kond van hogy megint kér valami kodot amikor el akarom inditani!!

Sehol nem találtam a kőnyvbe a megfelelő kodot!

Kérlek segitsetek hol találom még meg??

Köszünöm előre is!!

• 11-12-2009 3:42 du. Válaszként erre:

Játék ilegálisan és legálisan

Hát én már nemtudom mit mondjak... Eddíg ugye a letöltött Spore-val játszottam, alkottam, teljesen jól működött, de amikor azt a verziót felraktam le kellett crack-elni mert indításnál nekem is kért kódot. Megvettem végülis a játékot, mert kellett az Online lehetőség. De az eredetivel nemkérte a kódot!!! Alig tudtam regisztrálni, azt sem tudom hogy sikerült, ráadásul egy régi-régi regisnévvel, ami a próbálkozásoknál eszembe sem jutott... na erről ennyit.  A regisztráció csak legálisan történhet meg. Sehogy máshogy. Valahogy megy, és tényleg elindul a játék ilegálisan, de online lehetőség nélkül. Online amúgyis sokkal jobb! Megjegyzi azokat az eredményeket (cédulákat), letölthetsz játékon belül, szóval nemérdemes kihagyni. 8000 Ft-ot nekem megért.

Dequeder
  • 01-01-2010 10:38 de. Válaszként erre:

Sziasztok!

az elején nekem se ment a játék de,rájöttem hogy hibás a crack.amikor letöltöttem egy másikat és fölraktam akkor már ment.

remélem ez segítnektek.

• 01-01-2010 10:38 de. Válaszként erre:

Sziasztok!

az elején nekem se ment a játék de,rájöttem hogy hibás a crack.amikor letöltöttem egy másikat és fölraktam akkor már ment.

remélem ez segítnektek.

• 01-01-2010 10:43 de. Válaszként erre:

Sziasztok!

az elején nekem se ment a játék de, rájöttem hogy hibás a crack. amikor letöltöttem az újjat és, fölraktam akkor,már indult.

remélem ez segít nektek.

(amúgy a piratebay-ról töltöttem le)

• 01-03-2010 12:30 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

http://isohunt.com/torrents/Spore?iht=-1&ihp=1&ihs1=2&iho1=d
  • 02-21-2010 10:39 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Regisztáriós kód!!

nGel:

ha nem legalis verzioval rendelkezel, nem fogod tudni a jatekot a neten regisztraltatni. Bar regisztracio nelkul is van lehetoseg jatszani a SPORE-va,viszont akkor le kell mondani a masok altal krealt lenyekrol,epuletekrol es egysegekrol.

Hát illegális játékba is lehet letölteni!!! A spore.com-on a sporopédiából letöltöd a képet, berakod a Dokumentumok\Spore alkotások\Lények vagy Épületek -- attól függ fit töltöttél le -- mappába. Ami egyedül nincs az illegálisban, hogy nemtudsz játékon belül felcsatlakozni az online-ra, nemtudsz letölteni (játékon belül), és nemtusz futtatni mások által létrehozott kalandokat (ha van Galaktikus Kalandok kieged), mert ha annak a képét letöltöd, akkor a regisztráltaknál a játék következő indításánál a regisztrált személyként tölti le az adatokat! Ha nem jelentkezel be a játékon belül, ezt nem teszi meg!

Dequeder
1 a 3 lapból (38 tétel) 1 2 3 Következő >