segítségkérés

Utolsó hozzászólás 08-08-2010 2:05 du., szerzője Tommyst20. 8 válasz.
1 a 1 lapból (9 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 05-26-2010 5:44 du.

segítségkérés

helló

egy kérdésem lenne bárkihez aki tud válaszolni rá.

a battlefield2142-ben a jutalmakat(unlock) egyszemélyesben is meglet szerezni vagy csak multiban?

Tárolva ez alá:,
  • 06-02-2010 8:16 de. Válaszként erre:

Vá: segítségkérés

csak multiplayerben

• 07-01-2010 9:43 de. Válaszként erre:

• Gergo18
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott07-01-2010
    • Bejegyzések1

segítségkérés

Sziasztok.

Következő lenne a problémám:

Tegnap délután játszottam a multiplayer play now részével, de este frissitettem a játékot updater fájlal 553292 verzióra. Azóta nem jó a server brow, se a play now.Server brow nem talál semmi szervert se, play now-ra megyek akkor meg ezt írja ki mindig: We couldn't find any game, Please tryagain.

Vírusírtott offoltam, windows tűzfalon is át engedtem, már 3x raktam újra a játékot, de mindig nem jó.

Légyszíves segítsetek:(

• 07-03-2010 11:14 de. Válaszként erre:

segítségkérés

Sziasztok!

Azzal a problémával írok, hogy most vettem meg a Mercenaries 2-t és próbálom aktiválni, belépni online és nem tud csatlakozni, aktiválásnál meg azt írja nem aktiválható. Mit tudok tenni?

• 07-04-2010 1:37 du. Válaszként erre:

• A5B3c111
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott06-30-2010
    • budapest
    • Bejegyzések2

ea fiok probléma

Sziaszok Adminok!

Van egy kis gondom a profilommal és nem tudom mi a hiba

a kép belejetkezés után az ea fiok megnyomása gomb után jelenik meg

nem tudom esetleg központi probléma?

• 07-11-2010 1:43 du. Válaszként erre:

Vá: segítségkérés

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy az Need for Speed World játék Béta verzió folytatásához, mit kell tenni, hogy tudjam folytatni a játékot? Pár nap gyakorlás után, nem enged be a játékba, azt írja hogy a Béta teszt játékot felül kell bírálni, de nem tudom kinek kell küldeni a kérést, hogy folytatni tudjam.

Üdv: Gold Armada

• 07-24-2010 11:02 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: segítségkérés

hello a battlefield 2 rank problemam van nem tudod mit csinaljak??

• 07-24-2010 11:03 de. Válaszként erre:

segitség

hello a battlefield 2 ben rank problemam van nem akarja be rakni a megnyert kitonteteseket

• 08-08-2010 2:05 du. Válaszként erre:

Segitség

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ismerősöm régóta játszik a Battlefield 2142 Deluxe Edition-nal, és kedvet kaptam hozzá, hogy játsszak. Eredetileg neki is egy haverja mutatta, aki viszont már régóta nem játszik, így haver elkérte tőle a játékot. Feltelepítettem, a probléma most jön: Már van regisztrálva a cd kulccsal, viszont már nem emlékszik a srác az adataira + az e-mail sem él. Ilyenkor van valami megoldás, vagy mehet a szép, alig használt dvd kézikönyvestől, dobozostól a kukába? A választ előre is köszönöm.
1 a 1 lapból (9 tétel)