nfs carbon nem megy online

Utolsó hozzászólás 06-09-2010 7:50 du., szerzője pubice. 10 válasz.
1 a 1 lapból (11 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 03-26-2010 6:28 du.

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

nfs carbon nem megy online

Sziasztok!

Megvettem a carbont eredetibe és nem akar futni online, mit csináljak?

A játékban már beregisztráltam. Kell még valahová? Vagy miért nem jó?

Nagyon fontos lenne, ha valaki tud segítsen. Köszönöm előre is!!!

Üdv, Pubice

• 03-29-2010 10:45 de. Válaszként erre:

Vá: nfs carbon nem megy online

valami hiba uzenetet is ir ki a jatek? legjob lenne a termektamogatasnak leirni ezt a problemat

• 03-29-2010 3:06 du. Válaszként erre:

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

Csak annyit ír ki a játék, hogy nem tud csatlakozni

• 04-04-2010 9:06 du. Válaszként erre:

• feketeskorpio
    • 50 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott04-04-2010
    • Iszkaszentgyörgy
    • Bejegyzések9

szia ,.pubice én a feketeskorpio vagyok én is megprobáltam mindent de online nem tudok játszani,megkérdezném hogy ea fiokot is nyitottál?,és ha igen akor a szabályokat elolvastsde?Nem tudom hogyha játszok online akor kelle érte fizetni mert kéri a bankszámlaszámot is. ha tudsz valamit legyszi hagy üzenetet.Köszi feketeskorpio.

Birman Melánia
  • 04-11-2010 5:12 du. Válaszként erre:

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Feketeskorpió

Igen nyitottam fiókot, hogy kellene fizetni, hogy játszak online? Nem tudom próbálok valamit kideríteni.

Elég gonosz dolog lenne, mert ha megveszem a játékot, akkor már tudjak vele játszani online, mert ennyi erővel le is tölthettem volna.

Hát nem tudom, minden esetre bosszantó. Hallottam olyat hogy szervert javítanak vagy valami ilyesmi.

Majd ha esetleg tudsz valamit légyszíves írj már, ha megtudok valamit én is írok jó?

Ja, és tetszik a neved, tök jó!!!

• 05-06-2010 9:10 du. Válaszként erre:

• feketeskorpio
    • 50 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott04-04-2010
    • Iszkaszentgyörgy
    • Bejegyzések9

Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia pubice,nem gondoltam hogy valaki válaszaszol a kérdésemre,örülök hogy azért mégis kapcsolatba léptél velem.Az a helyzet hogy már egy rakás helyre bejelenkeztem és egyszerűem nem tudok online játszanni,pedig a statiszikákba a játékba még a baráti kérelmeket is elküldtem,és állandoan azt irja ki hogy idő tullépés miatt megszakadt a kapcsolat.Most már nem tudom már hányszor regisztráltam az EA hoz is és semmi,sőt amikor ujra telepitettem a játékot a telepités előtt még valami online.os ablakot is adott ki kérdésekkel azt is kitöltöttem,de ugyanugy nem tudok játszani.Egyszerüen már nem tudom kihez forduljak.egyet árulj el fiú vagy,vagy lány.Ha  valamit megtudttál legyszives ird meg az email cimemre,birman69@freemail.hu    Ja és kösz a bokotSmile Remélem a végén ösze jön ez az online-os játék is.ÜDV feketeskorpio!Big Smile                                                                                                                                                                                   

Birman Melánia
    Tárolva ez alá:
  • 05-26-2010 4:04 du. Válaszként erre:

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

Vá: Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Feketeskorpió!

Próbálok megtudni ezt-azt,de semmi, már nem tudom mit tehetnék.

Ugyabebbe a cipőbe járok mint te, regeltem több helyre meg ilyesmi.

De ugyan az, idő tullépés miatt megszakad.

Ha összejön egyszer az online játék, ígérem szólni fogok, sőt szeretnék majd veled egy versenyt. :)

Ja, persze a válasz a kérdésedre!! Fiú vagyok. Janinak hívnak. :D 

Ha lesz valami írni fogok a mail címedre ígérem!!!!!

Szia

• 06-03-2010 9:39 du. Válaszként erre:

• feketeskorpio
    • 50 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott04-04-2010
    • Iszkaszentgyörgy
    • Bejegyzések9

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Pubice!             

Már mindenhová bejelenkeztem ahová tudtam de nem sikerült semmi eddig,már patch-et is töltöttem le és igy sem megy ugy hogy már nem értek semmit,a Most Wantedba nem játszasz?, ott tudok játszani  szerintem te is tudnál,mondjuk jobb szeretném ha a Carbonba tudnék játszani,jo lenneössze jönni egy versenyre,és kösz hogy válaszoltál:)Szia

Birman Melánia
    Tárolva ez alá:
  • 06-05-2010 2:29 du. Válaszként erre:

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Feketeskorpió!

A Most Wanteddel is szoktam játszani, de ott nem igazán próbáltam az online játékot. Majd kipróbálom, hogy ott miújság.

Az az igazság, hogy én is jobban szeretném a Carbont, jobban is szeretem. De a dolgok állása szerint Most Wanted versenynek is tudnék nagyon örülni.Csak azt is eredetibe kéne próbálnom? Mert akkor meg kellene vennem. Ezt fontos lenne tudnom!!!

Egyébként, nagyon szívesen, én is köszönöm, hogy reagáltál a dolgokra. Rajtad kívül nincs senki aki tudna segíteni, vagy akivel össze tudnánk fogni valamilyen szinten és utánanézni a megoldásnak.

Szia! :)

• 06-06-2010 4:09 de. Válaszként erre:

• feketeskorpio
    • 50 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott04-04-2010
    • Iszkaszentgyörgy
    • Bejegyzések9

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Pubice!

Örülök hogy válaszoltál,hát ez tényleg érthetetlen hogy mért nem tudunk mi játszanni online a Carbonba,meg akik a Most Wantedbe játszannak azok is tudnak a Carbonba onlinozni csak nekünk nem jön össze,pedig már jó páran hivtak hogy ott versenyezzünk de én nem tudtam,ráadásul pedig meg azt is ki irja a nevem mellé hogy nem vagyok elérhető,pedig már mindenképp probáltam játszani de nem sikerül.A Most Wantedba játszom,jó lenne ha meg venéd az eredetit most már olcsobb mint az elején és játszanál te is,tudnánk versenyezni egy jott.Amugy meg olyanokat beszélnek hogy az EAbezárta kapuit ,de szerintem ez hülyeség,mert ha bezárt volna akor a töbiek sem játszanának.Mindenesetre még keresgélek valahol ráakadok majd a bibire.remélem,ha valami van szolok  üdv feketeskorpio

SziaSmile

Birman Melánia
    Tárolva ez alá:
  • 06-09-2010 7:50 du. Válaszként erre:

• pubice
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-20-2010
    • Bejegyzések8

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: nfs carbon nem megy online

Szia Feketeskorpió!

Ok, megveszem! Tényleg jó lenne versenyezni egymással. :)

Ugyanabba a cipőbe járunk teljes mértékben. Nem lehet, hogy valami segédprogram kell hozzá?

Már erre is gondoltam. Egyébként az EA bezárása szerintem is kamu. Annyian mondanak annyiféle pletykát.

Akkor szia, és örülök, hogy van valaki aki teljesen megérti ezt a problémát!! :)

üdv. Pubice

1 a 1 lapból (11 tétel)