Bad Company 2 PC

Utolsó hozzászólás 12-19-2011 4:23 du., szerzője sdwadsa. 110 válasz.
3 a 8 lapból (111 tétel) < Előző 1 2 3 4 5 Következő > ... Utolsó »
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 03-06-2010 9:57 de. Válaszként erre:

• DnPRuLZ
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-06-2010
    • Bejegyzések1

Bad Company 2 PC

Nekem a szerverkereso kemeny 4db-ot talal, arra hol felmegy hol nem... :(
  • 03-07-2010 7:08 du. Válaszként erre:

Vá: Bad Company 2 PC

Szevasztok. Szerintem ne a gépigény foglalkoztasson senkit, hanem maga a játék.

Tapasztalataim:

Voltam olyan lúzer hogy megvettem a legujabb bf -et pc-re, kiindulva abból hogy a bf2 milyen k...va jó game volt.

Ehez képest ez egy 10-ed ére lebutított majdhogynem platform játék lett.

A cod6 után (amit szintén megvettem egy 10-esér) gondoltam végre valami komolyabb.....

De nem. Nem annyira szar mint a cod de a régi bf-től messze van.

De nem  is ez a fő problem.

A Game használhatatlan online játékra, pedig erre készült volna.

Ezek az Ea games fiúk lányok nagyon összecsapták, mint mostanság az összes játékot ami most készül.

Megértem én hogy ez az üzleti része ennek az egésznek, de könyörgöm, ha már kiadok 10000-et játékért gondolom jogos az elvárásom hogy menjen is, ne kelljen min fél órát azzal töltenem hogy bejelenkezzem.

Ja és még valami..... Mi a Fa..omért nem raknak ezekbe a mostani Sz.rokba LAN módot??????

Aki jót akar játszani és magyar, és még nem vette meg az keressen valami más elfoglaltságot.

• 03-08-2010 3:44 du. Válaszként erre:

• Laci33
    • 75 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott01-28-2009
    • Bejegyzések7

Üdvözlet!

Az én gondol az hogy szeretném regisztráltatni a  http://veteran.battlefield.com/ oldalon a játékot,hogy meglegyenek a dolgok,de sajnos,valami hibás lehet,mivel nem működik,lehetne valahogy mégis regisztráltatni? 

Előre is köszönöm!

• 03-09-2010 10:35 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Hej!

Lassan kezdem én is megbánni a vételt. Már a BF2-vel is temérdek problémám volt, kerek 2 hétig ment, aztán meghalt, azóta se. Mindegy, nem lényeges.

A multiplayer gondokkal a fő EA fórum is rengeteget foglalkozik (legalábbis a hibákat jelző posztok fenn vannak) , de mondjuk nekem oda se sikerül mindig bejelentkezni - mármint magára a fórumra. 

Állítólag dolgoznak a problémákon, de nem hiszem, hogy megerőltetnék magukat, mert sok embernek megy a játék, a többi meg benne van a hibaszázalékban. Kb. ennyi jön le.

Javaslom én is, hogy amíg a multiplayer problémákat nem oldják meg teljesen (!), addig senki ne vásárolja meg a játékot.

Csóközön

• 03-09-2010 1:01 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

HUN-P3te:

GRRRR

A COD 6 nagy nagy game ,de nincs dedikalt szerver es max 6v6 ,osszesen 1 jatek mod van ahol 8v8 a max player ,vicc.Kurva nehez csatizni barhova(tetves Xboxosok miatt) es minden 2. jatekban tuti ,hogy legalabb 1 csalo van)1 Het utan polcra kerult.Csak a Bad Companyban remenykedtem.2 napja van meg .Kismillio szervert talal ,de mind tele van es egyszeruen keptelenseg csatizni.Ha esetleg be is enged valahova,akkor PB hiba(persze legujabb verzio,sec.htm kitoltve stb.)Ha pedig se full server,se pb hiba es valahogy be is jutok valahova,akkor kb fel ora mulva EA connectnion error,siman game kozben.Emiatt,ha esetleg nagy nehezen szereztem is egy kis xp-t az azonnal bukta mert nem tudja updatelni a profilt.2nap alatt jo ha 5.szintre fel tudtam tornazni...... Ilyenkor persze hossszu ideig nem is tudok online beloginolni XD.Az egyebb hibakrol nem is beszelve.A max gepigenyt messze tulszarnyalom,legujabb driverek stb.Megis szinte minden mappon DURVA grafikai /textura hibakkal van tele.Ami eleg zavaro,tekintve ha reconnal akaork csipazni es az egesz !kepernyo rozsaszin vagy lila lesz 1-2 mp-re XD.Egyszeruen egy vicc az egesz ahogy a pcsekkel bannak...mondvan mennyi a kalozmasolat es hogy a pc ne hoz penzt XDXDXDPersze ez egy marhasag mindeki tudja...A pc-s jatekok legalabb annyizt hoznak a konyhara ha nem tobbet int az Xbos es szaros tarsai......A kalozmasolatokrol meg annyit ,hogy talan ha 3 olyan orszag van ahol a masolatok szama meghaladja a 90%-ot.Egyszeruen ott nem is kellene terjeszteni a jatekot ...ennyi....Mindenhol mashol alig eri el a 10-et vagy meg az 5%ot sem.Ebbe barmilyen furcsa de kis hazank is beletartozik(5%).De persze LAN nincs,nehogy kicsit is elvezheto legyen,mert akkor mindeki neten tolja.....Ezek utan fajo szivvel gondolok a az aprilis vegen megjeleno starcraft 2 re....es ertetlenul csovalom a fejem....sokan pont a lan miatt vennek meg ezeket a gameeket ,mint ahogy kollega is panaszolta a fentiekben,na de igy.....a COD 6 ot is most keszulok "visszadni" XD.Egyszeruen irtam az IWnek,hogy ekkora szemettel ertelme sincs neten tolni.....vegyek le a steam accomrol es ha kell vissza is kuldom XD,persze a penzemert azt nem fogom visszakapni......

Csak pár dolog:

2009-ben, felmérések szerint a windows operációs rendszerek közel 50, a játékoké viszont ha jól emlékszem 68%-a kalózmásolat volt Magyarországon. Ennek az anyagi hátterébe ne nyúljunk bele, mindenki tisztában van pl a nyugat európai jövedelmek/játékárak hányadosával, ami jóval meghaladja a hazait :(

Egyébként nekem tetszett a játék, csak kipróbáltam, de amíg nem oldják meg a toggle ads gondot, addig tuti nem veszem meg. Igen, nekem ez a legfőbb bajom. Ugyanis most CSAK toggle módban működik, tehát jobbgombra vállhozemel, újramegnyomva visszavesz. Ez elég idegesítő :W
    Én nem a togglét, hanem a simát használom (minden más játéknál), tehát addig emel vállhoz, amíg el nem engedem a jobbgombot. Tök zavaró ez :((
    Már kipróbáltam a játékot (nagyon jó), de sehogy sem tudok megbarátkozni a toggle ADS-sel. Ha zoom közben dobnak felém gránátot, vagy vesz célba bármi, automatikusan lehajolok+elfordulok, de most ez annyit tesz, hogy ott gugolok rázoomolva a homokzsákokra, vagy a falra :(( Ez tök sitt. Valakinek van valami infója erről? Gondolom, nem csak nekem vannak ilyen igényeim.

Kösz előre is

• 03-10-2010 5:16 du. Válaszként erre:

• Krissal
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-10-2010
    • Bejegyzések1

Hali!

Megy minden és gyönyörűen fut, agyoveri az MW1-2-t is simán. Egyre jobb a hálózat és egyre több javítás, bár még vannak idegesítő bugok.

Simán megérte a 9900-at és csak egyre jobb lesz. Én kb. 500 servert találok rögtön, ATI-vak csiga lassan tölt, Nvidiával hasít, egy 8800GT-vek High-ban játszom.

Azért a Dice, meg az EA eléggé elbánázta, mert minek a béta teszt, ha nem javították ki a hibáit, sőt van ami ott ment, most nem megy! Ha ingyen elérhetőek lesznek a DLC-k és javítják a bugokat, akkor 100% lesz, most még csak 90% :)

Pont grafikai hibákat nem láttam, inkább a kidobál volt a jellemző, most javították, stabilabb is lett.

Viszont a jobb gombos dolgot, esetleg ha jó egered van, egy macroval megoldhatod talán...

• 03-11-2010 5:18 du. Válaszként erre:

Krissal:

Viszont a jobb gombos dolgot, esetleg ha jó egered van, egy macroval megoldhatod talán...

Hi!

Revoltec Fightmouse pro egerem van. Van hozzá valami makrocucc, de nemtom, hogy mire van és hogy működik :((
    Megnézem akkor, mert anélkül töksitt (egyébként meg tök jó:))

Kösz az infót

• 03-12-2010 11:54 de. Válaszként erre:

Bad Company 2 PC

Hali

Nekem csak egy problemam van Conection Issue : Failed to Connect ea Online ez meg mi a f***omert van???

Ha valaki tudna valaszt adni nagyon koszonom. 1 napja nem tudok csatlakozni jatekra.

Remelem egyedul sz***k. [:'(]

Tárolva ez alá:
  • 03-13-2010 4:01 du. Válaszként erre:

• Mordorok
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-13-2010
    • Bejegyzések1

Hali én ma vettem meg a játékot létre is hoztam a EA fiókot és amikor a Multiba akarok játszani és kéri a regisztrációs kódot megadom ami a borító belsejében van de nem fogadja el sehogy. Most mit tudok csinálni? 

• 03-21-2010 7:43 de. Válaszként erre:

Szasztok sajnos nemcsak neked van ez a problémád hogy failed conection hanem nekem is... ba**hatom rá a kidobott 10K forintot mert semmitsem ér így ha nemlehet onlineon játszani ... mikor a pc guru kiadta a béta kulcsot stb... akkor nemvolt vele semmi baj akkor felhíztam 10-esre az accot de mikor ott is megtudtam hogy a beta accountokat törölték én meghaltam ... mind 1 nem lényeges de nemtudom mit csinálnak az online részével... addigis reménykedek hogy jó lesz... gondolom javítják mert mikor beirtam hogy www.eaonline.hu akkor 404error a lap megszünt így nemtalálható...addig is prbálkozok a retry-vel a connection problemnál hátha beindul. Ha valaki megtudja a probléma okát vagy annak kiküszöbölését az légyszi irjon ..:D

By: Johny Angel :)

• 03-22-2010 8:32 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Hi All!

Én most írtam a Magyar EA-nak, hogy nem frankó a multi! A játék installnál a netes autentikációt kértem, ezért tőlem nem kéri a szériált minden bejelentkezésnél, amivel nincs is baj! Viszont miután bejelentkezett és kiválasztanám a csatlakoznék 1 szerverhez, kis idő után azt írja ki, hogy elvesztette a szervert és kilépteti a felhasználót! Az újrabejelentkezés vagy sikerül vagy índíthatod újra az egész gamet. Aztán előlről! Belépteti ő a játékost frissül is a stats, még szervereket is talál (nagy sokára), de amikor belépnél kis idő után szétkapcsol.

Szombaton vettem meg a játékot, akkor este 1szer sikerült, akkor játszottam vele reggelig, de azóta sem.

Szerintetek?

Ui.: A COD6 5mp alatt beléptet 1 szerverre. Na én ehhez szoktam. 

• 03-22-2010 3:35 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Sziasztok!

Nekem a következő pronlémám adódott!

Battlefield Bad Company 2 ikonra kattintás után a játék felajánlja a játék frissítését!Erre kattintva a folyamatjelző elindul,majd egy idő
    után megáll ezzel a hibaüzenettel:

File not Found.
    There might be an internet connection problem or server is down.
    Play the old version?

Többször is megpróbáltam a játékot elindítani,hogy frissítse,de sajnos mindig ugyanez a hiba leirás szerepel.
    A másik gondom,nem tudom összefüggésben van-e ezzel a fentebb leírt problémával de amikor rákkantintok a játékban a multiplayer
    fülre,azon belül is a szerver keresésre,nem talál egy darab szervert sem.Többszöri keresésre sem!

Ha tudnátok segíteni az jó lenne,mert már nyomnám a multit!
    Köszi!

• 03-24-2010 7:44 du. Válaszként erre:

• tibi100d
    • 150 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott04-26-2009
    • Bejegyzések5

Vá: Az egér probléma BFBC2

Köszi a linket,de a problémát nem oldotta meg(3xmásoltam)sajnaSad

A demó ver. és a Battlefield.Bad.Company.2-R......D-nál nem voltak ilyen gondjaim

• 03-25-2010 11:43 du. Válaszként erre:

• Zsikane
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-25-2010
    • Bejegyzések1

Vá: Vá: Az egér probléma BFBC2

Szoval kerdesem az lenne,h masnal is 0 skill level???

Mar annyi mindent kinyitottam gameban majd mindegyik fegyverem megvan es a skill levelem meg mindig nulla :S

• 03-31-2010 6:10 du. Válaszként erre:

• Mudhut
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-31-2010
    • Bejegyzések1

Vá: Az egér probléma BFBC2

Hali! Nekem teljesen más problémám van: amikor beléptem először nem jött ki teljes képernyőbe csak kicsibe elkezdett fehéren villogni és egy idő után kidobott az asztalra. Namost én átállítottam a felbontást ------> így kijön teljes képernyőbe, nem villog, de ugyanúgy kilép. Nemtudom mi a baj, hiszem intel core 2 duo 2.0GHz proci a rendszerkövetelmény, és nekem ponnt ilyen van (2.2GHz) Vidikártya Ram stb szintúgy jók! Mi a probléma??? Lécci segítsetek!
3 a 8 lapból (111 tétel) < Előző 1 2 3 4 5 Következő > ... Utolsó »