Bad Company 2 PC

Utolsó hozzászólás 12-19-2011 4:23 du., szerzője sdwadsa. 110 válasz.
1 a 8 lapból (111 tétel) 1 2 3 4 5 Következő > ... Utolsó »
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 01-31-2010 9:15 de.

• Izsook
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott01-31-2010
    • Bejegyzések2

Bad Company 2 PC

Akinek van valami féle tapasztalata gép igény tekintetében az ossza meg a tapasztalatait. Nálam Core2Duo E6300 1,86@2,98 Ghz, 2 GB Ram, ATI 4850 512 MB = 1920*1080 medium

ezen a felbontáson még élvezhetően lehet játszani a BETA-val.

• 01-31-2010 11:38 du. Válaszként erre:

Vá: Bad Company 2 PC

Jelentem kipróbáltam: 1 magos procival nem megy a játék (AMD s939 +3800, 1 kórós).

A menü bejön, mindent minimumra állítottam. A játékot elindítva a pálya elkezd betöltődni, pár másodperc után a program futása leáll, visszajön a windoz asztal.

• 02-02-2010 9:57 de. Válaszként erre:

• Izsook
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott01-31-2010
    • Bejegyzések2

Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Jó nagy kommuniti jött itt össze mit ne mondjak, ne már, hogy csak ketten játszunk a bétával.

• 02-03-2010 6:18 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Szija ! kérlek ird meg ,hogy tudtál játszani a bf2 c vel mert Én is feltelepitettem de codot kér a játék indulásánál de olyat nem kaptam elöre is köszi Tivadar..

tivadar_5@msn.com   Smile 

Tárolva ez alá:
  • 02-09-2010 10:40 de. Válaszként erre:

Hello Nem tudod hogy míért adja be mindig azt az üzenetet, hogy failed to connect EA online?
  • 02-18-2010 12:58 du. Válaszként erre:

jÓ NEKED, HOHY KI TUDTAD PRÓBÁLNI. nEKEM a kapott beta kódot nem hajlandó elfogadni, eljutok az accountomig, aztán mikor beírom a kódot, azt írja, hogy foglalt. SUXXSSSSS

• 03-01-2010 7:25 du. Válaszként erre:

• quasarus
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-01-2010
    • Bejegyzések1

Vá: Bad Company 2 PC

Hi all!  Nekem  ati 5850 vga Q2QE9550 proci 8gb ram, ssd meghajtó  1920x1080 felbontásba 8x-élsimítás 16x-antrisztopikus szűrő, minden bekapcsolvaés High-on akadásmentesen win7/64-en   Betakódot kaptam az EA-tól,  über faján ment.

A nagy kérdés viszont az EA-Magyarország fele, hogy mikor lesz magyar RANKED szerver, mivel a DICE nem minden szolgáltatóval van kapcsolatban, de mivel Magyarországon is vannak potenciális klánok, ezért a EA és a DICE ez irányú támogatottságát a magyar játékosok elvárják.

Második kérdés: Hol a zárt hálózatos LAN lehetősége a játékba, Remélhetőleg nem vették el a legjobb élvezetet tőlünk!
  • 03-02-2010 2:28 du. Válaszként erre:

• hervaim
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott03-02-2010
    • Bejegyzések1

De igen... sajnos elvették.

A játékból teljesen kimaradt a LAN. Mint egyébként egyre több más játékból is.

Átnéztem egy csomó hírt, fórumot. Egyrészt a játék fejlesztői / kiadója úgy tesznek, mint ha manapság a LAN egyáltalán nem lenne fontos, mert mindenkinek amúgy is ott a szélessávú internet és így nincs szükség rá.  Másrészt így a teljes kontroll a játék készítőinél marad. Megjegyzem sokkal komolyabb dologról van itt szó, mint a LAN menü hiányáról, egyáltalán nem lesz elérhető a szerver a halandó számára ("unranked sem").

A csalókra is hivatkoznak, de ez hülyeség, a BF2 és a BF2142 esetén is csak "unranked" szervert lehetett csinálni, ahol nem volt lehetőség a ranglétrán előrelépni (de ez nem is kellett igazán). Nekem nehéz felfogni, miért egyszerűbb az interneten keresztül csatlakoznom a velem egy szobában ülőkhöz, soha nem lesz az a sebesség (=játékélmény), mint amikor egy router köti össze a LAN party résztvevőit.

Egy pici reménysugár maradt, a hivatalos álláspont szerint LAN "egyelőre" és "rövid távon" nem lesz, de később ESETLEG beleteszik (tehát gyakorlatilag benne van, csak üzleti döntés alapján kiherélték). Ehhez viszont a PC közösségnek nagyon hangosnak, kitartónak és egységesnek kell lennie.

Sokan emiatt visszamondták az előrendelést, sokan éppen a napokban fognak erre a hiányra rádöbbenni és kiakadni. Én megvásároltam a BF1942-t, BF2-t (az összes kiegészítővel) és a Bf2142-t is, de a Bad Company 2-ért addig nem adok egy forintot sem, amíg nincs benne LAN, mert én elsősorban arra használnám.

Tárolva ez alá:,,,
  • 03-03-2010 8:58 du. Válaszként erre:

Császtok. Szóval nekem az a hiba, (már a full játék van meg megvettem kiadáskor) hogy a mouse egyszerűen nem funkciónál, hasolnóan az ADWShez, ami abban bizonyul meg, hogy  aplayer folyamatsan felfe néz, ha felfele huzom egeret vagy lefele akkor semmi nem törénik, ha balra/jobbra akkormeg jobbra pörög egy helyben, az ADWS pedig.. hátelőrével előre megy - de hátrával is, és a jobbra/balra csak jobbra visz. -.-'

Nagyon szépen kérlek titeket mondjatok erre valamit :(

• 03-03-2010 9:54 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

ez nem csak nálad hiba. Rengeteg embernél elszáll az egér, és ez már a bétában is így volt, de úgy néz ki a fejlesztők magasról tesznek rá, mert ennyi idő alatt sem találtak rá megoldást (sőt, a segítségkérő fórumokon kívül sehol nincs szó erről a problémáról). Nekem is megvan a full game, ma vettem meg, de ugyanúgy fennáll a hiba, mint a bétában, ráadásul a játék telepítése után az első belépésnél már telepített egy patch-et a játék, de természetesen nem volt benne a javítás. Bár most ahogy elnézem az online game szervereik is összeomlanak a terheléstő. Összedobott, elkapkodott fércmunka, mint ahogy már megszokhattuk a dice/ea párostól. Az 1942 óta nem jelent meg értelmes battlefield...a BF2 is még mindig tele van bugokkal, pedig már kb 5 éve kint van.

Lassan kezdem megbánni, hogy megvettem, pedig csak fél nap telt el a vásárlás óta...

• 03-04-2010 11:41 de. Válaszként erre:

Probléma.:S

Sziasztok.

Meg vettem a játékot. Minden frankó kb 30 perce hozta meg a futár. Telepítéskor mindenrendben zajlott, csak az a probléma áll fent, hogy Pár perc játék után kidob a főmenübe a játék és "You have been kicked from the game!" felirat jelenik meg. Tudja valaki hogy miért?:)

• 03-04-2010 12:13 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Bad Company 2 PC

Hát ez xar :S remélem majd egyszer csinálnak valamit, de látom, nem nagyon reménykedhetek, ha mégis találsz valami megoldást, agy csak enyhítést, kérlek szólj ^^

• 03-04-2010 5:10 du. Válaszként erre:

Vá: Probléma.:S

Kedden vettem meg, amikor megjelent. Aznap minden tökéletes volt, kivéve azt a bugot, hogy a joy és az egér már megint nem szeretik egymást...szal repülnöm most nem kell egy ideig asszem....

De szerdán jöttek a furcsaságok.... Kidobott, a fent említett hibaüzenettel.. bár ez pozitívum volt, mert olyankor legalább felengedett valamelyik szerverre... általában vagy fullon voltak, vagy kiírta h connection error, check your internet connection and try again... lol... hát azzal nincs probléma kérem szépen, mert Mozilla fut, MSN fut... BC2 áll... egyszer megőszültem, amikor beléptetett és 0 pontot írt ki.. heh, de aztán újra loginoltam... másodjára sikerült is, most megint vannak pontjaim... :)   A hiba még mindig fennáll, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, úgy ülnek a s*ggükön a cimbik odafönt... pedig nincs... Jó lenne ha csinálnának valamit különben kivágom az ablakon az egész xar BC2 dvd-t... Ezért megvehettem a játékot, hogy álljon a polcon immár 2 napja... 

• 03-04-2010 5:28 du. Válaszként erre:

Bad Company 2 PC indítás

Hali. Valaki nem tudja, hogy lehet kiköszöbölni, indításkor ne kérje a telepítőt. THX

• 03-04-2010 8:53 du. Válaszként erre:

Az egér probléma BFBC2

Ezen a linken lehet letőlteni a mouse fixet 

http://www.alivetorrents.com/torrent/8049089/battlefield.bad.pany.2-reloaded.mouse-fix

De a lényeg az hogy csak a 3 db dll fájlt kell felülírni aztán müködik mondjuk néha néha ujra felül kell írni ha megint men működik sajna egyenlöre ennyi.

Mert sajna megint egy olyan ember veszi kezébe ezt a problémát is akinek az égatta világon semmi köze és még pénzt sem fizetnek neki a sok fáradozásáért.

Tárolva ez alá:
1 a 8 lapból (111 tétel) 1 2 3 4 5 Következő > ... Utolsó »