FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Utolsó hozzászólás 03-11-2010 1:48 du., szerzője ventura11. 16 válasz.
1 a 2 lapból (17 tétel) 1 2 Következő >
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 10-09-2009 7:42 du.

Légyszi segítsen valaki, nem megy a játékom online,létrejön a kapcsolat,de a játék betőltésekor megszakad a kapcsolat!

Köszönöm 

• 10-10-2009 5:18 du. Válaszként erre:

• Lacapi77
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott10-10-2009
    • Bejegyzések1

Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Lezárva Válasz Névjegy

Szia! Állits le minden egyéb nethasználó progit (msn, skype, esetleg fájlcserélő). Nálam ez segített.

üdv 

• 10-11-2009 12:32 du. Válaszként erre:

Sziasztok

Nekem nem fogadja el a CD Kulcsot amikor be akarok jelentkezni!

Miert van ez?Kerem aki tud segutsen

• 10-13-2009 11:14 du. Válaszként erre:

• suxy
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott10-13-2009
    • Bejegyzések1

Sziasztok! Nekem több problámám is lenne az Online mókával!!!! (direkt ezért vettem meg a játékot)

1. online módban betölti a pályát és utánna azt irja kia , hogy a Fifa10.exe hibát észlelt.....NAgyon idegesit! Van mikor gondol egyet akkor meg elindul! És inne indul a következö bibi...

2. Iszonyatosan laggol minden, tök mindegy mennyi az ellenfelem pingje akkor is. Megnyomok egy irányt vagy passzt stb, és csak 1 másodperc után csinálja a játékosom, játszhatatlan igy az egész!!!! Valaki HELP PLS mert ripityára töröm a Lemezt

• 10-22-2009 11:45 du. Válaszként erre:

nekem ue. a probléma.... csatlakozik a másik játékoshoz addig ok... de mikor elindulna  a játék kiírja fifa10.exe error.... nagyon idegesítő... semmit nem tudok csinálni.... mindent megpróbáltam.....

• 11-10-2009 8:57 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Először is sziasztok!

Ma vettem meg a FIFA10-et, kimondottan az online miatt. A fifa09-es profilommal sikerült bejelentkeznem a játékon belül. Aztán, mikor kiléptem a játékból, akkor arra lettem figyelmes, hogy ezután nem enged belépni, mert bejelentkezéskor kéri a cd-kulcsot, de ezt mivel a legelső belépésnél már megadtam, ezért azt írja ki a játék, hogy ezt a cd-kulcsot már valaki használja.

Ha elindítom a játékot bejelentkezni nem sikerül emiatt, de az online játékmódokra be tudok lépni, viszont a menük nem töltődnek e-végett be, ami a sima játékban vannak, tehát gondolok itt a kis ablakokra, amiket mozgatni is lehet az egérrel a képernyő szélén. Amikor így sikerül belépnem bejelentkezés nélkül, akkor ha kilépek, vissza az offline játékba, akkor legközelebb csak úgy tudok belépni, ha újraindítom a játékot.

Nem tudom ezt a fórumot ki olvassa, s ki nem, de úgy érzem ez a probléma nem az én hibámból állt elő, így kérem az illetékesek segítségét.

A felhasználónevem a játékban: barca_bome

A segítséget előre is köszönöm, továbbá várom a fórumozók ötleteit is!

• 11-11-2009 6:49 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

de sok segítőkész ember van itt...No

• 11-22-2009 10:24 de. Válaszként erre:

• BorsosG
    • 200 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott10-31-2008
    • Bejegyzések3

Vá: Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Nekem is ugyanez a problémám! Fórumokon olvasom, hogy már rengeteg felhasználónál felmerült. Érdekes, hogy az illegális változatot használók pár perc alatt feltörik és működik a játék.

Hahó EA! Belőlünk éltek! Figyelnétek ránk egy kicsit, ha már voltunk annyira balekok, hogy megvettük a szoftveretek? Ébresztő!!!

• 11-23-2009 2:47 du. Válaszként erre:

• kacsa7
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott11-23-2009
    • Bejegyzések1

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Szarnak ezek az egészre már évek óta. Magas ívből leszarják a pc-seket. Az EA supporton is 1 magyarul nem tudó csaj válaszolgat és jóformán bármit kérdezel, arra az a reakció h. nem tud segíteni. Érdemben még nem tudott értelmes dolgot mondani se nekem, se bármelyik ismerősömnek, pedig nem 1 problémával írtunk a hatalmas ea supportnak. Eljött az ideje h. fifa helyett pes-t vegyek. Ott legalább van normális support, meg a játék nem 1 ilyen bughalmaz.
  • 11-27-2009 2:35 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Sziasztok látom nektek is ugyan ez a problémátok mint nekem azt hittem nálam van a baj de ezek szerint nem ki az az ember aki ezért felelős jó lenne kijavítaná mert évek óta 10ezreket költök a fifára jó lenne ha nem kéne ebben csalódnom kösz előre is olcasni tudó segítőkész barátunknak

• 12-06-2009 10:41 du. Válaszként erre:

• CrazyVIP
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott11-03-2008
    • Bejegyzések1

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Sziasztok, dettó ugyanaz a hiba: első bejelentkezés ok, utána arra hibatkozva nem enged be, hogy más felhasználó használja a kulcsot. Van már esetleg vmi fejlemény az ügyünkben? Sikerült valakinek választ, segítséget kapnia?

Az EA oldalán ezt találtam, de még nem tudom, hgoy ezt fifára írták-e...

http://eahu.custhelp.com/cgi-bin/eahu.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=ucdUPNOj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_faqid=18453

• 12-07-2009 10:14 de. Válaszként erre:

• Gabris33
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott12-07-2009
    • Bejegyzések2

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: FIFA 10 pc SEGÍTSÉG (online hiba)

Sziasztok! Ugyanezzel a problémával küzdök! Valaki megtudott valamit ezzel kapcsolatban?

• 12-07-2009 10:17 de. Válaszként erre:

• Gabris33
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott12-07-2009
    • Bejegyzések2

Virtual Pro

Sziasztok!

A Virtual Pro elérhető a PC-s fifa10 verzióban? Jól látom, hogy ez csak a konzolosoknak működik???

• 01-05-2010 6:27 du. Válaszként erre:

Vá: Virtual Pro

Sziasztok ez a fifa 10 egy igazi szégyen online módban mivel sokszor ugy érzem nem is én játszok mivel nem azt csinálja abszolult amit én akarok  másik minek ransorolt mecset játszani ha fel sem ír semmit szinte ha fel is irja annak utána nyoma sincsen sehol hogy nyertél pedig láttad hogy a mecs végén felírta neked gyözelemként.Harmadik mi az hogy az egyik mecsen tök gyors a csapat  a másik mecsen meg mint a lajhárok?Nem kellene orvosolni a problémákat már EA?Szerintem kéne és nem hiszem el hogy ezt amit mi ide írogatunk senki sem látja ! Ha látja valaki akkor írjon pár mondatot! Mert ez igy nem jó!És virtual pro nem lesz PC-re sajna ez sem és óriási patch sem mint az X-box 360 és PS-3 as felhasználoknak pedig EA ne feledd el TE A PC JÁTÉKJAIDON LETTÉL MILLIÁRDOS CÉG!

• 02-20-2010 12:38 du. Válaszként erre:

• zsoltfc
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott02-20-2010
    • Bejegyzések1

nem tudpm el inditani a fiokot a cd kulcsot kérlek titeket segitsetek köszi

1 a 2 lapból (17 tétel) 1 2 Következő >