Pokoli szomszédok a Mirror's Edge kinézetére

Utolsó hozzászólás 09-18-2009 9:41 de., szerzője BugBeaR. 1 válasz.
1 a 1 lapból (2 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 08-04-2009 8:05 de.

Pokoli szomszédok a Mirror's Edge kinézetére

Régen nagyon sokat jtszottam a Pokoli szomszédok nevű játékkal. Szép garfikája, kellemes játékmenete volt, de csak az első kettőnek. A 3. és a 4. meg egyenesen ronda és gagyi. Sokáig azt hittem hogy ha lesz új pokoli, akkor az is csak 2d-s lehet, ezt 3d-ben nem lehetne megcsinálni. Aztán megismertem a Mirror's Edge-et és rájöttem hogy ezzel az irányítással, hanghatásokkal és grafikával teljesen élvezhető volna egy csínytevős, házban mászkálós, szomszédidegesítő, menekülős játék. Gondoljátok csak el, hogy belső kamerás nézetben kéne menekülni a szomszéd elől. Arra akarok ezzel kilyukadni hogy írni kéne egy levelet az EA games-nek hogy biztosan nagy sikert hozna egy 3d pokoli szomszédok, akár a ME enginjére alapozva. Szerintetek érdemes? Esetleg lehetne online aláírást gyűjteni hogy meggyőzzük őket.
  • 09-18-2009 9:41 de. Válaszként erre:

• BugBeaR
    • 10 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott03-14-2008
    • EA office :)
    • Bejegyzések183

Vá: Pokoli szomszédok a Mirror's Edge kinézetére

Minden érdekes :) Meg kell próbálni, de a Pokoli szomszédok szerintem pont azért volt jó, mert ilyen grafikája volt. Wally "szépsége" ebből adódott, hogy egyszerű, könnyen kezelhető 2d felület volt.

Ez a játék mobilon lenne nagyon király!! PC-n 3d-ben nem hiszem, hogy nagyobb élvezet lenne, mert nem az akció faktor volt benne a fő hangsúly, hanem a vicces és kreatív ötletek.

It's in the game!
1 a 1 lapból (2 tétel)