Fifa 09 online frissítési probléma

Utolsó hozzászólás 03-17-2011 9:32 du., szerzője torokjani98. 51 válasz.
4 a 4 lapból (52 tétel) < Előző 1 2 3 4
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 07-16-2010 7:38 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Vá: Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

Segítenél kérlek!Én új vagyok itt es en nem nagyon értek a szamítógéphez.(Sokkal inkább az igazi focihoz)     Bekell jeentkeznem az interneten,csak nem tudom hogy.Előre megköszönöm! ZombiGyilkos                               kód:arsenal(de ne áruld elsenkinek!)    köszi     :)

Anh23
  • 07-16-2010 7:40 du. Válaszként erre:

Vá: Hi mindenkinek

Új vagyok itt!

Anh23
  • 07-20-2010 11:11 de. Válaszként erre:

• bence8
    • Nem rangsorolt
    • Csatlakozott07-06-2010
    • Bejegyzések2

Vá: Vá: Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

nekem pont az a problémám hogy leszedtem hozzá a patchet és ahogy kiválasztom a kezdő csapatot megy a betöltés és beadja a hibajelentést
  • 08-03-2010 10:31 de. Válaszként erre:

Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

Vicc ez a EA Download Manager porgoram. Elhatároztam hogy újra játszok a játékkal neten, és ugyebár jelentős frissítés van, amióta kijött a játék. Feltettem egy újabb verziójú DM-et és ugye bejeltkezés. Az már magába vicc hogy miután sikeres volt a bejeletkezés, még mindig ott a bejelentkezés fülecske. Beírom a Serialt megjelenik hogy valóban az én játékom. Elindítom a játékot természetesen kiírja hogy frissítést észlel és szeretnéme telepíteni. Igen. És utánna semmi. ÓRÁKIG semmi. utánna 3x igent nyomtam és megint semmi. Most akkor mire is jó ez? Mert hogy ezzel nem lehet frissíteni játékot azis kurva élet. Letöröltem ezt a DM-et és feltettem egy másik verziót ott meg ellenőrzés végén, fogja magát és csakugy kilép. Miért lép ki? Miért nem frissíti a játékot? Érthetetlen...

• 10-15-2010 5:25 du. Válaszként erre:

• Bleslie
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott09-28-2010
    • Bejegyzések3

Vá: Vá: Vá: Vá: Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

http://fifamanager.blogger.hu/
  • 02-09-2011 8:28 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

SZiasztok ! Én leragadtam fifa08 nál, imédom ! Fõképpen online Ps3 on. 1 a bibi 3 magyar haverom van akikkel tolom!! Kérdem én hol vagytok magyark? Vagy a fifa 08 már kövület? Pedig ezzel semmi gond.... Aki játszana fifa08 at persze ps3 on, irjon. PSN ID: Janek76
  • 03-17-2011 9:32 du. Válaszként erre:

Vá: Fifa 09 online frissítési probléma

Sziasztok.

Hatalmas problémával állok szemben. :(

Szeretnék magamnak egy személyiséget csinálni a játékban hogy tudjak online nyomulni,

kitöltöm az adatokat rákattintok hogy Adatok hitelesítése és Belépés (természetesen minden adat kitöltése után), ekkor azt írja Várj még hitelesítjük adataid..,és akkor ezt néztem egy csomó ideig de nem történt semmi valaki tudna segíteni (kb. mennyit kell várni 20-30perc , vagy esetleg modolni kell? ha igen pls link :)  )

Előre is köszi a segítséget :)

4 a 4 lapból (52 tétel) < Előző 1 2 3 4